Βιογραφικό Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Μάντζιος Λεωνίδας

 

 
 
 
Ο Ιατρός Μάντζιος Λεωνίδας γεννήθηκε στη Πύλη - Τρικάλων το 1970 και το 1988 ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Γενικό Λύκειο Πύλης. Στη συνέχεια το 1990 εισήχθει στην Ιατρική Σχολή (MUV) και αποφοίτησε το 1996 με βαθμό “Λίαν Καλώς’'.

Μετά την αποφοίτησή του υπηρέτησε ως Έφεδρος Αξιωματικός Υγειονομικού, Ιατρός μονάδας και εκπαιδευόμενος στην Α' Ορθοπαιδική κλινική του 401 ΓΣΝΑ , ενώ στη συνέχεια υπηρέτησε στο Αγροτικό Ιατρείο Ν. Επιβατών. Το 2001 ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην ειδικότητα της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας κατά την διάρκεια της οποίας υπηρέτησε σε διάφορα τμήματα των νοσοκομείων Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ , ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ και ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Κατά την διάρκεια της ειδικότητας και μετά την λήψη αυτής εκπαιδεύτηκε στην Τραυματολογία , Επανορθωτική χειρουργική ισχίου και γόνατος , στην Αρθροσκοπική Χειρουργική γόνατος και ώμου και στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Από το 2008 διατηρεί το ιατρείο του στη διεύθυνση ΑΛ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 87 στον 2ο όροφο. Είναι συνεργάτης των ιδιωτικών κλινικών: Βιοκλινικής, ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ, Διαβαλκανικό.
 
 
 
 

Πιο αναλυτικά...